February 22, 2009

Salam Kembali.. :)

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarokatuh..

Alhamdulilah..
lepas sekian lama aku x menulis..
tetiba rajin plak nak menghapdet blog ari ni..
tu pun puas kena carut bagai..haha..

Mcm yg korang sume perasan la..
rumah nie da cat lain..blakang ada tambah skit..pagar depan tu da tukar..
pintu2 sume da tukar..ok la kot..
tp tah la..cam kelam kabut pun ada..hahaha..
kalo rasa x berkenan aku tukar je balik jd asal..hehe..

ok la tu kot..utk mukadimah..
dah 2 bulan kot aku x hapdet..hahaha..
gile pemalas!xpe2..kini aku kembali lg..
spt 'Tora Dtg lagi dengan mainan gasing terbang'..
yaaa...

layan sudeh..

7 comments:

F Lovie You said...

sayang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bila hapdet?!!!!!!

miss you la budak gemok.
kita demam uhuk!uhuk!

sebelum org muntah baik kita sambung dlm sms.muahahaha.

JD-Kiss said...

yeaaaa..!!!

bru hapdet laa..hehe

miss u too..hukhuk..
ayuh kita sambung dlm sms plakk..hehehe

F Lovie You said...

dpt tak MMS tu?
cipet tol!

dah crack.hmmm...nak wat cane?
klu anta kedai,boleh gam tak yg crack tu?risau =(

JD-Kiss said...

dpt..

nanti try bwk g kdai ah..tgk mana yg bleh buat..huhu

DatinDiaries said...

rumah baru weh....comel...comel......

tapi sini takdok HOT2 ......hehehhehehe.......

nak kena ubahsuai jugokla blog tu....nak buat ala2 english punya concept......bersiaplah tukang yg membuatnya tu...hehehehhehhe

Nem0 o0h Nem0 said...

rumah da cantik,kalo pasni pemaleh nak updated gak..sila la bakar umah ni k..hehehe

JD-Kiss said...

datindiaries:yayaya..mesti doh comey..hahaha


nemo oh nemo :wooo..biso bonar comment dia..hahahaha..ok ok..akan ku apdet yaaaa..hehe

.