September 14, 2008

Aku Balik KG~~!

yuhuuu..

Akhirnya aku slamat smpai ke kg.. :)
penat woo..8 jam lam keta..hhehe.
papehal pun enjoy..

Sempat jugak aku berpuasa kat kg..
ye la..cuti raya pun start 30hb..last day puasa..
haruslah x sempat nak berpuasa dikg..

Nak pegi jenjalan pasar ramadhan pun x sempat lg..
ptg td try je la lalu kat pasar ramadhan..ya Allah..
sesakk!!..nak park keta pun xleh..
so..cancel la niat nak jamu mata tu..hehe..

xpe la..
nanti akan aku adakan selingan gmbr masa kat kg..yaya..


hooohhoooo..

12 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

kg kt ner??

JD-Kiss said...

nemo:kltn.. :)

remyzal said...

oi lama nyer cuti
aku nak bagi tau Boss ..!!
biar ko start lambat hahahaha

TokNabe said...

wak kelik sini budu cap tere dua tiga botol.

cHaDacHaDa said...

kampung dia bestttttt!!!!!!!!!!!!!!

Nem0 o0h Nem0 said...

ingtkn kt kedah..
waaa bestnyerr,
leh mkn laksam ngn nasi kerabu ari2..=p

Just Nis said...

kelantan kat ner tu?

pasir mah ke?

hehehe!

tapau budu k..

;p

JD-Kiss said...

remyza :hhha..gtau bos?aku x phm..start lmbt?lg bagus dowh..hahaha


toknabe:aloss la..nok sungguh ko nih..hehehe..key ngenak.. :)


chadachada:best ke?hehe


nemo:yayayaya..haruslah mkn nasi kerabu hari2..hehe...kedah pun 7-8 jam jugak ke?

just nis:betol2 nak suh tapau ke nih?heheh..kalo nak bebetol..nak beli..hehehe..

lily.lulu said...

org kelantan upenyaa
jauh balik ...
8 jam kematu bontot
hehe ~

nanacun said...

Kelantan kt mana? Pasir Mas? KB?
Sedih r x dpt balik kg brbuka dgn family, kena tggu 29hb nnt la :(

Rashid said...

JD selamat pulang kg.. indahnya posa dan raya kat kelantan ni. hehe he

JD-Kiss said...

lily.lulu:yayaya..org kerantan laaa..hehehe..


nanacun:kelantan kat KB..ala..cian dia..29hb da x lama da pun..kjap je..

rashid: hehehe..yaaa..indahh..sungguh indahh.. :)

.