March 2, 2008

So Sad..

i'm back!

hari ahad adalah hari dinanti2..
untuk org berjumpa buah hati..
hari ahad juga boleh kirakan hari bersama family..
untuk bdan merehatkan sendi2..
selepas pnat bekerja 5hari..
betul ke x aku x pasti..

Hari ahad juga..ada yg menghabiskan gaji..
dengan berjoli dan shopping disana sini..
yg muda2 pegi tengok movie..
ada yg berjalan2 untuk memuaskan hati..

namun..

lain pula critaku ini..
hari ahad pun kena bekerji* (bekerja) kalo letak berkerja..x bunyi plak e~e rimanya..haha
demi untuk mencari sesuap nasi..
dan juga menjalani kehidupan sehari2..

beginilah nasib seorang kuli..


p/s:ditujukan khas for those yg kerja ari ahad! cheers!

6 comments:

cHaDacHaDa said...

ditujukan khas utk org yg keje hari ahad jek?

yg kene tempias?
like me? *ehem!*

lindosh said...

sedihnya munyik.. hehe kene kerji hari ahad! :P

JD-Kiss said...

chadachada : ya la..utk yg kerja ari ahad sja..hehe

lindosh: heheh..sedih ke.?ya la kena kerji..nak wat camne..da nasib :(

cepotet said...

saya juga kerji hari ahad. tapi, besh jek. sbb big boss takde. saya akan rasa seperti big boss plak. ahahaha!

Lily.Lulu. said...

same la jugak kerja hari ahad
tapi better ahad than hari biasa ..
sbb hari ahad leh joli kat opis
huhuhu ~

JD-Kiss said...

cepotet : yaa?kamu kerji juga yaaa?hehehe..jd bigboss untuk satu ari eyh?hehe


lily.lulu:hahhaha..berjoli sakan la eyh?nak kena report nie..hehe

.